Despre Noi

Sediul Feleacul Fondata in 28 iulie 1920, SC Amylon Sibiu este una dintre cele mai vechi fabrici producatoare de glucoza din Romania. Societatea a fost infiintata inca de la inceput ca societate pe actiuni, fiind recunoscuta pe plan national pentru calitatea produselor sale.

Societatea a functionat sub aceasta forma de organizare pana in 1948, cand, in urma nationalizarii, a intrat in proprietatea statului roman. In 1990,             SC Amylon s-a constituit ca societate pe actiuni, capitalul societatii fiind detinut integral de statul roman, pentru ca in 8 mai 1996, societatea sa fie privatizata, avand capital majoritar privat. Incepand cu septembrie 2002, SC Amylon SA Sibiu, a fost preluata de Grupul Boromir.

Misiunea si obiectivele societatii constau in mentinerea si promovarea sub semnul traditiei si calitatii a tuturor produselor si serviciilor, si in acelasi timp diversificarea gamei de produse oferite colaboratorilor nostri.

Urmarind indeaproape cerintele pietei interne si intenationale, compania noastra mai pune la dispozitia actualilor si potentialilor colaboratori, – in afara produselor consacrate (glucoza solida si lichida) – produse noi, cum ar fi germeni de porumb, gluten, amidon, rahat si tablete de glucoza cu aroma de lamaie si menta.

 

Financiar