„DARUIESTE UN ZAMBET”

CAMPANIE UMANITARA LANSATA DE SIBIUL VESEL SI BRIDGE THEATRE,SUSTINUTA DE FELEACUL SI BOROMIR

Sibiul Vesel, in parteneriat cu Bridge theatre, sustinuti de Radio Impuls, Boromir si de catre noi, Feleacul au initiat o campanie caritabila de teatru pentru copii si batrani. Astfel, patru piese din repertoriul Bridge – Fata mosului si fata babei, Gagaga si altii ca el, Clownul Copiilor  si Sarbatori de iarna – sunt puse in scena in diverse locatii sibiene.

Prima actiune de acest gen a avut loc in dimineata zilei de luni, 27 octombrie 2014, la Complexul de Servicii Comunitare Prichindelul, de pe strada Bastionului. Punand in scena prima dintre piesele amintite, actorul si regizorul Dan Handorean a captivat un public de aproximativ 25 de copii cu dezabilitati insotiti de doua mame maternale si de personalul de specialitate. Aceiasi piesa a fost pusa in scena in dimineata zilei de 28 octombrie 2014, pentru un public de 40 de copii cu deficiente moderate, insotiti de cadrele didactice. Actiunea a avut loc la sediul Bridge theatre, de pe strada General Praporgescu, printr-o colaborare a teatrului cu Centrul Scolar de Educatie Incluziva numarul 1 Sibiu.

 „Daruieste un zambet”. Aceasta campanie umanitara de teatru incearca sa ofere bucurie sufleteasca celor mici cat si celor mari.

 

 

Link-uri utile:

http://bridgetheatre.ro/

http://sibiulvesel.ro/

http://radio-impuls.ro/

http://www.boromir.ro/

https://www.feleacul.ro/

http://csei1sibiu.ro/wp/

http://prichindelulsibiu.ro/

http://greenchurchgusterita.blogspot.ro/

Articole in presa:

TurnulSfatului

http://www.turnulsfatului.ro/27807/-quot-daruieste-un-zambet-quot–ndash-campanie-umanitara-lansata-de-sibiul-vesel-si-bridge-theatre.html

Tribuna

http://www.tribuna.ro/stiri/actualitate/o-piesa-de-teatru-motivul-a-40-de-zambete-sincere-101191.html