“Daruieste un zambet”

Campania “Dăruieşte un zâmbet!” iniţiată în luna noiembrie de Sibiul Vesel în parteneriat cu Bridge Treatre şi susţinută de către Radio Impuls Sibiu, a ajuns în această săptămâna şi la Orlat.

“Peste o sută de copii de la Centrul de Plasament din localitate au intrat în lumea magică a sărbătorilor de iarnă odată cu sosirea lui Moş Crăciun. A fost o seară specială, mai ales pentru cei mai micuţi dintre ei care s-au întâlnit pentru prima dată cu Moşul. Înainte că darurile să ajungă sub brad Bridge Theatre a susţinut un spectacol, dedicat copiilor, care le-a captat atenţia imediat. După ce au făcut cunoştinţă cu personaje de basm şi au cântat alături de noi copiii l-au întâmpinat cu mare bucurie pe Moş Crăciun”, spun organizatorii.

Copiii au prezentat un program de colinde şi obiceiuri pe care l-au pregătit cu câteva săptămâni înainte. Seară s-a încheiat cu o surpriză dulce. Fântână de ciocolată şi frigăruile de fructe oferite de Momente Dulci Sibiu au făcut deliciul tuturor.

“Am reuşit să dăruim un zâmbet acestor copii instituţionalizaţi, cu ajutorul partenerilor noştri Jifa, Rotary Club Sibiu, Interact Sibiu, Boromir şi Feleacul. Evenimentul a făcut parte dintr-o serie de acţiuni desfăşurate până acum la Complexul de Servicii Comunitare Prichindelul, Centrul Şcolar de Edicatie Incliziva nr. 1 şi Căminul pentru persoane vârstnice de pe stradă George Coşbuc”, mai spun organizatorii.

Mai multe detalii:

http://www.turnulsfatului.ro/28493/mos-craciun-a-ajuns-la-copiii-din-centrul-de-plasament-de-la-orlat.html