Teatrul Gong

aaa

Feleacul si Boromir sustin actiunile Teatrului Gong,indulcesc copii si nu numai cu produse fabricate cu maiestrie` si dragoste la fiecare vizionare a minunatelor spectacole,alaturandu-se si sustinand minunata echipa de actori si colaboratori.

Teatrul pentru Copii şi Tineret GONG a fost înfiinţat la 1948 ca teatru de păpuşi în cadrul Teatrului de Stat.

La 1949 teatrul de păpuşi este recunoscut ca instituţie de spectacole profesionistă sub denumirea de Teatrul de Păpuşi Licurici în cadrul Sindicatului Mixt al Artiştilor, Scriitorilor şi Ziariştilor din Sibiu, fiind a doua instituţie de acest gen din Romania după Teatrul de Păpuşi Ţăndărică din Bucureşti.

La 1969 Consiliul Popular Judeţean Provizoriu Sibiu decide separarea Teatrului de Păpuşi ca instituţie artistică independentă cu sediul în strada Al. Odobescu, actualul sediu al teatrului.

La începutul anului 1997, Teatrul de Păpusi Licurici devine Teatrul pentru Copii şi Tineret Gong ca urmare a lărgirii sferei de adresare către publicul spectator, printr-o gamă de spectacole de diferite complexitati problematice, pornind de la factorul educaţional, până la cel al divertismentului şi al instruirii de gândire şi percepere.

Accesul publicului la evenimentele Teatrului Gong, se face pe baza biletelor puse în vânzare online prin eventim.ro sau la sediul teatrului de luni până vineri între orele 10:00 – 16:00 sau cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului, la intrarea în sala de joc, în limita locurilor disponibile. Pentru biletele achiziţionate online se percepe un comision de 10%.

 

GALERIE FOTO

Invalid Displayed Gallery