Pufarine

CEREALE EXPANDATE CU AROMA DE FRUCTE

Caracteristici:
– Fiind obtinut prin expandarea boabelor de grau, contine glucide (furnizeaza energie organismului), vitaminele B1, B2, substante minerale – fier si fosfor (mentin functiile tractului intestinal si previn anemia) si fibre naturale (reduc colesterolul, imbunatatesc digestia si ajuta la stabilirea unei diete echilibrate);
– Se obtin dupa un procedeu traditional din cereale integrale, fara rafinarea lor ; prin expandare isi maresc volumul de 15-20 ori rezultand un aport caloric redus raportat la volumul de produs consumat, fiind benefice astfel in regimurile de slabire prin senzatia de satietate;
– Substantele macromoleculare, cum sunt amidonul si proteinele continute de cereale sunt transformate in substante cu masa moleculara mica, usor asimilate de organismul uman. Se pastreaza in buna masura substantele minerale, vitaminele si fibra celulozica continute de cerealele integrale;
– Nucleele din cereale expandate sunt glazurate cu sirop de zahar aromat si colorat conferind produsului un aspect si un gust placut imbunatatind valoarea energetica a produsului.

Avantaje:
– Pufarin este marca inregistrata, un produs cu traditie pe piata romaneasca, denumirea Pufarin fiind asociata de consumatori cu toate produsele expandate existente pe piata
– Glazura este de calitate, cu cristale bine conturate;

CEREALE EXPANDATE CU CACAO

Caracteristici:
– Fiind obtinut prin expandarea boabelor de grau, contine glucide (furnizeaza energie organismului), vitaminele B1, B2, substante minerale – fier si fosfor (mentin functiile tractului intestinal si previn anemia) si fibre naturale (reduc colesterolul, imbunatatesc digestia si ajuta la stabilirea unei diete echilibrate);
– Se obtin dupa un procedeu traditional din cereale integrale, fara rafinarea lor ; prin expandare isi maresc volumul de 15-20 ori rezultand un aport caloric redus raportat la volumul de produs consumat, fiind benefice astfel in regimurile de slabire prin senzatia de satietate;
– Substantele macromoleculare, cum sunt amidonul si proteinele continute de cereale sunt transformate in substante cu masa moleculara mica, usor asimilate de organismul uman. Se pastreaza in buna masura substantele minerale, vitaminele si fibra celulozica continute de cerealele integrale;
– Nucleele din cereale expandate sunt glazurate cu sirop de zahar aromat si colorat conferind produsului un aspect si un gust placut imbunatatind valoarea energetica a produsului.

Avantaje:
– Pufarin este marca inregistrata, un produs cu traditie pe piata romaneasca, denumirea Pufarin fiind asociata de consumatori cu toate produsele expandate existente pe piata
– Glazura este de calitate, cu cristale bine conturate;