Jeleuri

JELEU CU AROMA FRUCTE DE PADURE

Caracteristici:
– Poate fi considerat un produs energizant prin nivelul ridicat de calorii ( 310 – 350 kcal/100g);
– Pectina folosita are calitati suplimentare fata de fibra, scade nivelul colesterolului si previne carcinogeneza tractului intestinal;
– Are gust, aroma si consistenta placuta si o mentinere foarte buna in timp ;
– Fiind fabricat dupa o reteta traditionala, nu contine adaosuri de gelifianti tip gelatina.

Avantaje:
– Gelli este marca inregistrata;
– Este un produs de calitate superioara;
– Agentul de gelificare este pe baza de pectina din fructe si nu gelatina de origine animala, fata de majoritatea jeleurilor de pe piata;
– Aroma, culoarea si aciditatea sunt prietenoase cu organismul uman si nu urmaresc doar aspectul comercial, fiind in concordanta cu prevederile Ordinului Ministerului Sanatatii privind aditivii alimentari.

JELEU CU AROMA FRUCTE DE GRADINA

Caracteristici:
– Poate fi considerat un produs energizant prin nivelul ridicat de calorii ( 310 – 350 kcal/100g);
– Pectina folosita are calitati suplimentare fata de fibra, scade nivelul colesterolului si previne carcinogeneza tractului intestinal;
– Are gust, aroma si consistenta placuta si o mentinere foarte buna in timp ;
– Fiind fabricat dupa o reteta traditionala, nu contine adaosuri de gelifianti tip gelatina.

Avantaje:
– Gelli este marca inregistrata;
– Este un produs de calitate superioara;
– Agentul de gelificare este pe baza de pectina din fructe si nu gelatina de origine animala, fata de majoritatea jeleurilor de pe piata;
– Aroma, culoarea si aciditatea sunt prietenoase cu organismul uman si nu urmaresc doar aspectul comercial, fiind in concordanta cu prevederile Ordinului Ministerului Sanatatii privind aditivii alimentari.

JELEU – VRAC

Caracteristici:
– Poate fi considerat un produs energizant prin nivelul ridicat de calorii ( 310 – 350 kcal/100g);
– Pectina folosita are calitati suplimentare fata de fibra, scade nivelul colesterolului si previne carcinogeneza tractului intestinal;
– Are gust, aroma si consistenta placuta si o mentinere foarte buna in timp ;
– Fiind fabricat dupa o reteta traditionala, nu contine adaosuri de gelifianti tip gelatina.

Avantaje:
– Gelli este marca inregistrata;
– Este un produs de calitate superioara;
– Agentul de gelificare este pe baza de pectina din fructe si nu gelatina de origine animala, fata de majoritatea jeleurilor de pe piata;
– Aroma, culoarea si aciditatea sunt prietenoase cu organismul uman si nu urmaresc doar aspectul comercial, fiind in concordanta cu prevederile Ordinului Ministerului Sanatatii privind aditivii alimentari.