Timp de preparare: 30 min
Portii: 6
Ingrediente:
- 500g ciocolată albă
- 150g smântână grasă
- 150g nuga Feleacul
- 200g rahat Feleacul
- 5 biscuiți Păltiniș
- bombonele colorate pentru decorat
Jumătate din ciocolată se topește pe baie de aburi împreună cu smântâna. Când aceasta s-a topit de jumătate, se oprește focul pentru a nu ajunge la o temperatură mare. Se amestecă până ciocolata s-a topit complet. Se lasă la răcit. Între timp, se taie nuga și rahatul în bucățele mici. Biscuiții se mărunțesc bine cu mâna și se adaugă în amestec, apoi rahatul și nuga. Se lasă la frigider două ore, după care se modelează în bomboane rotunde. Se mai lasă la frigider o oră. Restul de ciocolată de topește, iar bomboanele se iau cu o scobitoare, se dau prin ciocolată și se scot pe hârtie de copt. Imediat se presară cu bombonele colorate. Se păstrează la frigider.