Halva

HALVA CU STAFIDE

CARACTERISTICI:
– Este un aliment complet datorita compozitiei sale echilibrate in toate principiile nutritive: 30 – 35% glucide, 30 – 35% lipide si 15 – 20% proteine ;
– Reprezinta o sursa excelenta de energie, comparabila cu ciocolata, avand o putere calorica de 500 – 550 kcal/100g, fapt pentru care este indicat in activitati ce presupun un consum mare
de energie;
– Este un produs vegetal, consumat cu precadere in perioadele de post, asigurand organismului necesarul nutritiv si caloric.

AVANTAJE:
– este un produs cu traditie pe piata romaneasca ;
– este un produs de calitate superioara;
– este fabricat din seminte de floarea soarelui conferind un gust care este agreat de consumatorul de pe piata romaneasca, comparativ cu halvaua din semintele de susan, provenita din Turcia (firmele concurente importa sau produc acest produs).
– Culoarea este placuta, in concordanta cu aroma;
– Se respecta prevederile Ordinului Ministerului Sanatatii privind proportia de coloranti in produs

HALVA CU STAFIDE SI CACAO

CARACTERISTICI:
– Este un aliment complet datorita compozitiei sale echilibrate in toate principiile nutritive: 30 – 35% glucide, 30 – 35% lipide si 15-20% proteine ;
– Reprezinta o sursa excelenta de energie, comparabila cu ciocolata, avand o putere calorica de 500 – 550 kcal/100g, fapt pentru care este indicat in activitati ce presupun un consum mare de energie;
– Este un produs vegetal, consumat cu precadere in perioadele de post, asigurand organismului necesarul nutritiv si caloric.

AVANTAJE:
– este un produs cu traditie pe piata romaneasca ;
– este un produs de calitate superioara;
– este fabricat din seminte de floarea soarelui conferind un gust care este agreat de consumatorul de pe piata romaneasca, comparativ cu halvaua din semintele de susan, provenita din Turcia (firmele concurente importa sau produc acest produs).
– Culoarea este placuta, in concordanta cu aroma;
– Se respecta prevederile Ordinului Ministerului Sanatatii privind proportia de coloranti in produs

HALVA SUPERIOARA

CARACTERISTICI:
– Este un aliment complet datorita compozitiei sale echilibrate in toate principiile nutritive: 30 – 35% glucide, 30 – 35% lipide si 15 – 20% proteine ;
– Reprezinta o sursa excelenta de energie, comparabila cu ciocolata, avand o putere calorica de 500 – 550 kcal/100g, fapt pentru care este indicat in activitati ce presupun un consum mare
de energie;
– Este un produs vegetal, consumat cu precadere in perioadele de post, asigurand organismului necesarul nutritiv si caloric.

AVANTAJE:
– este un produs cu traditie pe piata romaneasca ;
– este un produs de calitate superioara;
– este fabricat din seminte de floarea soarelui conferind un gust care este agreat de consumatorul de pe piata romaneasca, comparativ cu halvaua din semintele de susan, provenita din Turcia (firmele concurente importa sau produc acest produs).
– Culoarea este placuta, in concordanta cu aroma;
– Se respecta prevederile Ordinului Ministerului Sanatatii privind proportia de coloranti in produs

HALVA CU CACAO

CARACTERISTICI:
– Este un aliment complet datorita compozitiei sale echilibrate in toate principiile nutritive: 30 – 35% glucide, 30 – 35% lipide si 15-20% proteine ;
– Reprezinta o sursa excelenta de energie, comparabila cu ciocolata, avand o putere calorica de 500 – 550 kcal/100g, fapt pentru care este indicat in activitati ce presupun un consum mare de energie;
– Este un produs vegetal, consumat cu precadere in perioadele de post, asigurand organismului necesarul nutritiv si caloric.

AVANTAJE:
– este un produs cu traditie pe piata romaneasca ;
– este un produs de calitate superioara;
– este fabricat din seminte de floarea soarelui conferind un gust care este agreat de consumatorul de pe piata romaneasca, comparativ cu halvaua din semintele de susan, provenita din Turcia (firmele concurente importa sau produc acest produs).
– Culoarea este placuta, in concordanta cu aroma;
– Se respecta prevederile Ordinului Ministerului Sanatatii privind proportia de coloranti in produs

HALVA – KG

CARACTERISTICI:
– Este un aliment complet datorita compozitiei sale echilibrate in toate principiile nutritive: 30 – 35% glucide, 30 – 35% lipide si 15-20% proteine ;
– Reprezinta o sursa excelenta de energie, comparabila cu ciocolata, avand o putere calorica de 500 – 550 kcal/100g, fapt pentru care este indicat in activitati ce presupun un consum mare de energie;
– Este un produs vegetal, consumat cu precadere in perioadele de post, asigurand organismului necesarul nutritiv si caloric.

AVANTAJE:
– este un produs cu traditie pe piata romaneasca ;
– este un produs de calitate superioara;
– este fabricat din seminte de floarea soarelui conferind un gust care este agreat de consumatorul de pe piata romaneasca, comparativ cu halvaua din semintele de susan, provenita din Turcia (firmele concurente importa sau produc acest produs).
– Culoarea este placuta, in concordanta cu aroma;
– Se respecta prevederile Ordinului Ministerului Sanatatii privind proportia de coloranti in produs